Sunčane Naočale

Sunčane Naočale

Sunčane naočale danas su jedan od važnijih modnih detalja koji uz estetsku ima i važnu funkciju zaštite zdravlja očiju od štetno djelovanja ultraljubičastih zraka.

Prepustite našim optičarima savjet o vrsti sunčanih naočalnih leća (polarizirane naočalne leće, sunčane naočale s dioptrijom itd.) koje će najbolje odgovarati vašim potrebama. Izbor iz NOVIH kolekcija sunčanih naočala vodećih svjetskih brandova iz naše optike kao i naočale na akciji / popustima možete naći u našem KATALOGU sunčanih naočala.

Pogledajte naše preporuke za vrhunske muške sunčane naočale Ray Ban, Serengeti, Hugo Boss te profinjene ženske sunčane naočale Prada, Orgreen, Tom Ford, Chloe, Italia Independent, Dior, Celine, Ray Ban i druge.

pošaljite upit

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori